Centar lepote i zdravlja, Beograd

Kontakt

Tretman voćnim kiselinama

Neo Strata - namenjen je osobama sa hipo ili hiper pigmentacijom kože.

Tretman voćnim kiselinama koji je namenjen osobama sa hipo ili hiper pigmentacijom kože kao i osobama koje žele da porave izgled svoje kože i oštećenja nastala na njoj usled delovanja spoljašnjih faktora. Ovim tretmanom možete poboljšati tonus, ukloniti vidljive znake starenja, suvu kožu, akne, hiperkeratoze i razne dermatološke promene...

NEOSTRATA voćne kiseline deluju dubinski na Vašu kožu i stimulišu sintezu kolagena u njoj samim tim koža izgleda mlađe i vedrije što je i cilj ovog tretmana.

Ovaj postupak obezbeđuje uklanjanje površinskog sloja kože tako da je efekat ovog tretmana vidljiv odmah nakon prve primene kiselina. Tretmani se rade na 2, 3 ili 4 nedelje u zavisnosti od tipa i stanja kože. Pored toga što ovim tretmanom poboljšavate izgled Vaše kože, on takođe štiti i od prevremenog starenja i spoljšnjih uticaja koji su odgovorni za promene koje nastaju na Vašoj koži.

Zavirite u StarMedic

Zavirite u našu foto galeriju i uverite se u prijatan ambijent i profesionalizam koji Vam nudimo. Sigurni smo da ćete se opustiti i uživati.

fotografije

Online zakazivanje

StarMedic je obezbedio i zakazivanje tretmana putem online formulara. Popunite upitnik, predložite termin koji vam odgovara, a mi ćemo vas kontaktirati.

zakaži online

Gde se nalazimo

StarMedic, Beograd