Meso vit tretman - mezoterapija, dermoroler

Tretman vitaminska bomba!

Svi tretmani

Ovaj tretman namenjen je za tretiranje nesavršene kože, kod pada mišićnog tonusa, protiv bora, fleka...

Ovo je NEINVAZIVNA metoda za negu kože koja je napravljena po poslednjim dostignućima nauke.

Efekat koji postižemo Meso vit tretmanom:

  • NEINVAZIVNOST TRETMANA preko kozmetičkog rolera ili skinjectora koji se koriste za mezoterapiju aktivnih sastojaka u kožu (mikroinjekcija)
  • ČESTICE U MESO VIT TRETMANU pokazale su se kao umirujuće, omekšavajuće i isceljujuće sredstvo koje je kompatibilno injekciji posle medicinske mezoterapije, što znači da vrše prevenciju zapaljenja kože.
  • VITAMINSKA BOMBA EFEKAT (vitamin booster) - ovaj efekat se dobija zahvaljujući vitaminima A, C i E koji koriguju kožu (regeneracija, posvetljenje i zaštita). Svaki od ovih vitamina se ubacuje dermorelerom koji ''otvara put'' ovim sastojcima da prodru u kožu i ostvare svoje dejstvo u potpunosti.

Aktivni sastojci.

  • VITAMIN A (retinol H10) - obezbeđuje vlažnost, lečenje kože i sprečava štetan uticaj UV zraka
  • VITAMIN C - pošto je u prirodi nestabilan molekul u prisustvu vode, Ericson laboratorija se poslužila njegovim derivatom, koji je rastvorljiv u masti i stabilan, aktivira metabolizam i štiti od UVa i UVb zraka i vrši depignemtaciju.
  • VITAMIN E - aktivni sastojak koji deluje protiv slobodnih radikala, poboljšava cirkulaciju kože i ima protiv upalno i anti-age dejstvo. Ovaj tretman omogućava sintezu kolagena, povećava elastičnost i preventivno deluje protiv nastanka bora.

Meso vit tretman preporučuje se u seriji od 4 tretmana u trajanju od 75 min, na 10 dana.