Centar lepote i zdravlja, Beograd

Kontakt

SYSTEM PROFESSIONAL TRETMANI

Prepustite se i doživite neverovatno iskustvo. Tretmani prilagođeni samo za vašu kosu pružiće vam potpuno uživanje u salonu.

Svi tretmani

SP SYSTEM PROFESSIONAL

TRANSORMACIJA KOSE - TRANSFORMACIJA NEGE

Kada govorimo o kosi, svako od nas ima individualne ideal lepote. Zato smo u SYSTEM PROFESSIONAL razvili individualne pristupe nege kose. Uvek započinjemo detaljnom dijagnozom I analizom a završavamo vidljivom, dugoročnom transformacijom kose i kože glave. Verujemo da je suštinski predivna kosa održiva samo kroz individualno skrojeni režim nege i tretmana koji poboljšavaju strukturu kose.Kada frizer prepozna I razume vaše specifične potrebe kose, započinjete putovanje ka vašem idealu lepote.NAUČNA TRANSFORMACIJA NEGE

SYSTEM PROFESSIONAL nega razvijena je u laboratoriji na osnovu sistematskih i naučnih pristupa. Naše formule su kreirane korišćenjem najsavremenije nauke I tehnologije koje garantuje optimalne performanse kada je nega kose u pitanju . Frizer je u centralna figura u ovom sistemu I ima važnu ulogu kako u razvoju tako I u pružanju i prenošenju naših inovativnih proizvoda i tretmana klijentima. Uspeli smo da spojimo znanje I veštine frizera sa našim inovacijama I sve smo to pretočili u negu koja će transformisati vašu kosu I stvoriti lepotu o kojoj sanjateNAŠA NEGA U SALONU


SYSTEM PROFESSIONAL TRETMANI
Prepustite se I doživite neverovatno iskustvo. Tretmani prilagodjeni samo za vašu kosu pružiće vam potpuno uživanje u salonu.
Svaki tretman se zasniva na stručnoj I detaljnoj dijagnozi kose kako bi se tačno uvidele potrebe vaše kose I na osnovu toga odredio odgovarajući režim.
Izbor prilagođenih formula omogućava da vaš System Professionals frizerski stručnjak zaista može da pruži individualizovane i efikasne rezultate.
Od skalpa pa sve do površinue kose , svaki tretman je dizajniran tako da u potpunosti transformiše stanje vaše kose i pomaže da doživite svoju kosu kao ideal lepote.