Energy lift tretman -
odložite hiruršku intervenciju liftinga!

Isprobajte Energy lift tretman i videćete prave rezultate liftinga!

Svi tretmani

Naše lice sastoji se od mišića i potkožnih masti koje variraju i individualne su, pa lice vremenom stari, gubi elastičnost, a potkožna mast se spušta ka donjem delu lica i vratu. Neke žene su nezadovoljne izgledom svoje kože i oblikom svog lica, pa se odlučuje na hirurške zahvate liftinga kako bi to promenile. Uz ERICSON ENERGY LIFT TRETMAN koji je razvio novu tehnologiju u ovoj oblasti, odložite takvo rešenje koje Vam oduzima mnogo novca i vremena. Dejstvo Energy lifta je dvostruko:

  • I) Drenaža i mršavljenje (obrazi i podbradak)
  • II) Učvršćivanje i zatezanje

Zahvaljujući ovom tretmanu, konture lica biće preoblikovane i to upravo udruživanjem ova dva suprotna efekta.

U Energy lift tretmanu postoje dva koraka:

  • 1) MORPHO FILL MASK + MORPHO FILL SERUM (popunjava dublje bore i delove kože koji su deformisani i samim tim je čine starijom). Dodavanjem hijaluronske kiseline u ovaj tretman, omogućeno je poravnanje bora oko očiju i na čelu, kao i popunjavanje tkiva.
  • 2) MORPHO SLIM MASK + MORPHO SLIM SERUM (cilj je da se preoblikuju ''teške zone'' - vrat i obrazi). Aktivni sastojci iz maske i seruma vrše redukciju masnih ćelija i pomažu sintezu kolagena. Takodje stimuliše i fibroplaste, pa se samim tim opušteni delovi kože vidno zatežu.

Tretman taraje oko 90 min, a preporučuje se u seriji od 4 tremana na 10 dana.


Kliknite za cenovnik ERICSON tretmana...