FRESH CAVIAR TRETMAN

Sveže ćelije kavijara, bioregeneracija kože!

Svi tretmani

Ukoliko želite maksimalnu hidrataciju kože kao i dubinsku stimulaciju ćelijskog metabolizma koji održavaju mladalački izgled Vaše kože, ovaj tretman je savršen izbor!

Obuvata formulu BEZ KONZERVANASA i mogu ga raditi žene sa bilo kojim tipom kože pa čak i najosetljivijom. Ovaj regenerativni tretman napravljen je prvenstvno za zrelu i devitalizovanu kožu i ima blago desjtvo u borbi protiv prevremenog starenja, zahvaljujući ćelijama svežeg kavijara. FRES CAVIAR linija sadrži prirodne bakteriostatičke bakterije biljnog porekla koje se bore protiv širenja bakterija i tako čuvaju integritet formule.

Odsustvo mirisa u ovim proizvodima smanjuje izazivanje alergijskih reakcija kože. Takođe treba znati da se FRESH CAVIAR proizvodi čuvaju u frižideru, na +4 C.

Aktivni sastojak Caviar je supstanca bogata hranljivim materijama koje su potrebne za razvoj vitalnih struktura kože. Ovim tretmanom obezbedjuje se koktel amino kiselina i peptida visokih vrednosti koje hrane kožu. Ćelije svežeg kavijara stimulišu stvaranje kolagena i na taj način učvršćuju kožu, daju joj elastičnost, tonus i regeneraciju.

Preporučuju se 4 tretmana na 10 dana, u trajanju od 60 minuta.