Feminity tretman - odložite starenje!

Fito estrogen i matične ćelije!

Svi tretmani

DERMOKOZMETIČKI PROGRAM SA NOBELOVOM NAGRADOM U OBLASTI MEDICINE ZA RAD SA MATIČNIM ĆELIJAMA ! ! !

Ovim tretmanom ćete održati mladost i ženstvenost i zahvaljući dejstvima tretmana koja imaju za cilj da nadoknade disfunkciju dva ključna mehanizma koji predstavljaju izvor života:

  • 1) OBNALJANJE HORMONSKOG BALANSA KOŽE
  • 2) ZAŠTITU MATIČNIH ĆELIJA

Ova linija napravljena je za sve žene od 25-50 godina starosti, čija koža pati od hronične dehidratacije usled hormonskih promena. Feminity tretman napravljen je kao nova terapija za kožu zasnovana na hormonskom cikljusu i preporuka svakoj ženi je da lečenje kože počne početkom hormonalnog ciklusa.

Aktivni sastojci:

  • PHYTO AGE- ekstrat biljke koja se koristi i kineskoj medicini, gde je koriste za lečenje hormonalnih disbalansa kože. Koren ove biljke je bogat molekulima sličnim hormonima estrogena, te pomaže da se održi čvrstina i povea hidratacija kože.
  • SEVIVISCENCE- ''oživljavajuća biljka''. Deluje kao antioksidans, stimuliše i hidrira. Dejstvo ove biljke je testirano putem kliničkih studija i pokazano je da daje efekat dugoročne hidratacije.
  • SURVICODE- dobijen biotehnologijom ima moć da obnovi dejstvo survivin-a (marker za preživljavanje matičnih ćelija) i produži njegovu zaštitnu ulogu i odloži starenje.

Preporučuju se 5 tretmana na 10 dana, u trajanju od 90 minuta.