PAKETI koje smo pripremili za Vas

Za Vas smo pripremili nekoliko paketa koji će da vam pomognu u ostvarivanju ciljeve a u isto vreme ćete uštedeti novac.

Svi tretmani

MANIKIR + PEDIKIR sa gellakom

 

Ukoliko se odlučite za paket manikir i pedikir sa gel lakom uštedećete i platiti manje od regularne cene. Svi znamo da je gel lak postojaniji od običnog laka i da su nokti na rukama i nogama duže uredni od običnog lakiranja. Naročito je pogodan kada negde putujete i ne morate da brinete o tome, a želite lep i negovan izgled šaka i stopala.

Ukoliko želite možete istovremeno biti na oba tretmana u smislu da jedna kozmetičarka radi pedikir, a druga maikir i time znatno skraćujete satnicu provedenu u salonu, naročito pogodno kada vam je vreme dragoceno. Potrebno je samo nagovestiti prilikom zakazivanja, a mi ćemo ispuniti vašu želju.

ANTICELULIT PAKET

 

Paket podrazumeva deset ručnih masaža. Svi znamo da je celulit uporan i da zahteva kontinuirane tretmane- Anticelulit masaža ubrzava mikrocirkulaciju čime se postiže razgradnja masnih naslaga i izbacivanje viška tečnosti i toksina iz tkiva. Nikada nije dovoljno uraditi jednu masažu, pa Vam zato preporučujemo paket od deset tretmana po povoljnijoj ceni. Trajanje pojedinačnog tretmana je 30min, i poželjno je raditi ga svakog dana. Možete se odlučiti za samostalne tretmane ili u kombinaciji sa ostalim antilcelulit procedurama koje nudimo. Najčešće se preporučuje uz tretman gipsanih bermuda.

MADEROTERAPIJA I

 

Podrazumeva 6 tretmana u trajanju od 45min. Regije koje tretiramo su stomak, bokovi i noge Maderoterapija je dobra za pokretanje limfnog sistema. Terapijom se ubrzava i eliminiše tečnosti i toksini , preoblikuje se telo i poboljšava tonus kože. Tretmani se radi u razmaku od dva-tri dana i uglavnom u serijama. Moguće ga je kombinovati sa drugim anticelulit programima, najčešće se preporučuje sa Vacuslimom , ili gipsanim bermudama, ali ne izvode se u istom danu.

MADEROTERAPIJA II

 

Podrazumeva 10 tretmana u trajanju od 30 min. Regije koje tretiramo su noge, a drenaža stomaka se izvodi ručno. Ovaj paket najčešće preporučujemo kao drugu seriju maderoterapije kada ste već pokrenuli proces eliminacije celulita.Terapijom se ubrzava i eliminiše tečnosti i toksini , preoblikuje se telo i poboljšava tonus kože. Tretmani se radi u razmaku od dva-tri dana i uglavnom u serijama. Moguće ga je kombinovati sa drugim anticelulit programima, najčešće se preporučuje sa Vacuslimom , ili gipsanim bermudama, ali ne izvode se u istom danu.

GIPSANE BERMUDE I

 

Podrazumeva paket od 5 tretmana gipsanih bermuda u trajanju od po 1h vremena. Tretman se izvodi na svakih 5-7 dana. Tretman koji klijentkinje vole i uvek mu se vraćaju, jer daje odmah vidljive rezultate. Pomoću preparata koje nanosimo podstiče se cirkulacija krvi i limfe i dolazi do pojačanog izbacivanja viška tečnosti i toksina. Tretiraju se stomak i butine. Nanošenjem gipsa preko preparata koji se brzo steže i formira čvrste bermude, pojačava se znojenje čime se šire pore i omogućava se prodor oligo elemenata i aktivnih sastojaka iz preparata u kožu i potkožno tkivo. Ono što je bitno, mogu ga raditi i osobe sa proširenim venama, jer se nanosi preparat koji štiti krvne sudove. Posle tretmana osećate se komotno i u obimu možete izgubiti jedan konfekcijski broj.

GIPSANE BERMUDE II

 

Podrazumeva paket od 5 tretamana gipsanih bermuda i 5 anticelulit masaža. U trajanju od sat i po vremena. Tretman započinjemo anticelulit masažom kojom se efekat gipsanih bermuda poboljšava i daje bolje rezultate topljenja masnih naslaga i razgradnje celulita. Nakon masaže sledi sam tretman gipsanih bermuda.Nanošenjem gipsa preko preparata koji se brzo steže i formira čvrste bermude, pojačava se znojenje čime se šire pore i omogućava se prodor oligo elemenata i aktivnih sastojaka iz preparata u kožu i potkožno tkivo. Ovaj paket se ne savetuje osobama sa proširenim venama zbog anticelulit masaže koja se u tom slučaju ne izvodi. Posle tretmana osećate se komotno i u obimu možete izgubiti jedan konfekcijski broj.

ELEKTROSTIMULACIJA I

 

Podrazumeva paket od deset tretmana. Svaki tretman u trajanju od 30min. Tretman je naročito pogodan za osobe koje ne vole da idu na fitnes program i on podrazumeva pasivno jačanje mišića nogu zadnjice ili stomaka. Uglavnom se preporučuje uz neki od antilcelulit programa. Tretman je bezbolan, jedino što osećate su prijatne blage kontrakcije mišića tretirane regije. Preporučujemo svakodnevno izvodjenje ovog tretmana kako bi se postigli što bolji rezultati.

ELEKTROSTIMULACIJA II

 

Podrazumeva paket od deset elektrostimulacija i deset anticelulit masaža. Svaki tretman u trajanju od sat vremena. Tretman započinjemo anticelulut masažom čime su mišići već pripremljeni za tretman elektrostimulacije. Preporučujemo svakodnevno izvodjenje ovog tretmana kako bi se postigli što bolji rezultati.

VACUSLIM 48 I

 

Podrazumeva paket od 5 tretmana vakuslima u trajanju od 45 minuta. Vacuslim 48 je nova metoda za tremtne mršavljenja i eliminaciju celulita. Vidljivo se smanjuje obim već nakon prvog tretmana, a istovremeno se poboljšava izgled i tonus kože. Tokom tretmana tretiraju se stomak i noge, a aktivne supstance iz preparata utiču na razgradnju masnih naslaga, dok se vakumom postiže efekat saune i limfne drenaže. Primenjuje se kao samostalni tretman ili u kombinaciji sa drugim anticelulit programima. Za postizanje najboljih rezultata preporučuje se izvođenje tretmana svaki treći dan. Potpuno je bezopasan i može se primenjivati do postizanja željenih rezultata, ali se ne preporučuje osobama sa proširenim venama.

VACUSLIM 48 II

 

Podrazumeva paket od 5 Vacuslim tretmana i 5 maderoterapija. Tretmani se ne izvode istog dana vec svaki drugi ili treći dan - odvojeno. Tokom tretmana tretiraju se stomak i noge, a aktivne supstance iz preparata utiču na razgradnju masnih naslaga, dok se vakumom postiže efekat saune i limfne drenaže. Primenjuje se kao samostalni tretman ili u kombinaciji sa drugim anticelulit programima. Za postizanje najboljih rezultata preporučuje se izvođenje tretmana svaki treći dan. Potpuno je bezopasan i može se primenjivati do postizanja željenih rezultata, ali se ne preporučuje osobama sa proširenim venama.

KAVITACIJA + RF

 

Paket obuhvata 5 tretmana kavitacije i 5 tretmana RF-a u trajanju od 1h. Tretman se radi 2 puta nedeljno. Kavitacija je tretman ultrazvučne razgradnje masti i celulita kojim se poboljšava cirkulacija, izbacuju se voda i toksini, ubrzava se metabolizam i dolazi do razgradnje celulita i smanjenja masnih naslaga. Radiotalasni lifting je tretman zatezanja i popravljanja stanja kože radiotalasnim zracima. Omogućava podmlađivanje i tretiranje opuštene kože. Takođe se stimuliše proizvodnja kolagena i elastina, što samim tim čini kožu zategnutijom. Najbolji efekat ovih tretmana postiže se kombinacijom nekog drugog anticelulit programa.

TERAPEUTSKA MASAŽA I

 

Paket obuhvata 3 tretmana terapeutske masaže u trajanju od po 30 minuta. Ovom masažom se tretiraju leđa i vrat , pri čemu se akcenat stavlja na problematičnu regiju leđa. Masaža se preporučuje osobama koje dugo sede za računarom ili dugo voze, i manje su fizički aktivni. Tretiraju se miogeloze najčešće na lopatičnom i ramenom predelu. Ubrzava se cirkulacija i izbacivanje mlečne kiseline iz mišićnog tkiva čime se razgrađuju miogeloze i poboljšava se tonus i stanje mišića. Preporučuje se redovno izvođenje terapeustke masaže 2-3 puta nedeljno , zavisno od stanja, a nakon toga održavanje jednom nedeljno.

TERAPEUTSKA MASAŽA II

 

Paket obuhvata 5 tretmana terapeutske masaže u trajanju od 30 minuta. Preporučuje se osobama kod kojih je potreban veći broj masaža kako bi se stanje mišića popravilo i dovelo do održavanja na nedeljnom nivou. Ovom masažom se tretiraju leđa i vrat , pri čemu se akcenat stavlja na problematičnu regiju leđa. Masaža se preporučuje osobama koje dugo sede za računarom ili provode sate u vožnji, a manje su fizički aktivni. Tretiraju se miogeloze najčešće na lopatičnom i ramenom predelu. Ubrzava se cirkulacija i izbacivanje mlečne kiseline iz mišićnog tkiva čime se razgrađuju miogeloze i poboljšava se tonus i stanje mišića.