Hydra Clinic

dubinska hidratacija

Svi tretmani

Voda je vrlo bitan sastojak naše kože. Posledice gubitka vode iz kože u vidu bora, smanjene elastičnosti, starenja, osećaja suvoće - su veoma neprijatne i treba ih sprečiti upotrebom odgovarajuće kozmetike i kozmetičkih procedura. U cilju povećane hidratacije i podizanja vode na najviši nivo u koži, preporučujemo Hidra clinic tretman.

Ovim tretmanom omogućava se rekonstrukcija oštećene kože , dugotrajna hidratacija, ubrzavanje različitih mehanizama koji igraju važnu ulogu u distribuciji vode, kao i bogaćenje kože hidro lipidima, koji su u stanju da podignu hidrataciju kože na najviši nivo.

Duboka hidratacija kože koju postižemo ovim tretmanom omogućava preventivno ublažavanje neprijatnpg osećaja suvoće i zategnute kože, osvežavanje i smirivanje kože od iritiacija, visoki procenat vlažnosti, mekoću i zadržavanje vode kao depoe.

Primenom hidraclinic preparata obnovićete kožu i sprečiti uticaj spolašnjih faktora koji nepovoljno utiču na nju. Efekti traju tokom celog dana, a revitalizacija kože je trajna. Tretman preporučujemo 3-6 ponavljanja na 10-14 dana.