StarMedic

Centar za lepotu i zdravlje, Vračar, Beograd.
Prijatan ambijent, ljubazno osoblje i kvalitetna usluga je ono što Vam nudimo.

star medic beograd
StarMedic Facebook profil

Centar za lepotu i zdravlje, Star Medic, osnovan je 2012. godine. Nalazimo se u blizini hrama Svetog Save, u ul. Stojana Protića 39 u Beogradu. Prijatan ambijent, ljubazno osoblje i kvalitetna usluga je ono što Vam nudimo.

U našem salonu sebi možete priuštiti opuštajuće masaže, manikir, pedikir, tretmane lica, depilacije, tretmane nadogradnje, farbanja i minivala trepavica, trajnog uklanjanja dlačica, uklanjanje kapilara ... i bezbroj drugih tretmana.

Potrudili smo se da za naše klijente obezbedimo i aparate najnovije generacije kako bismo vam pružili vrhunsku uslugu. Na rapolaganju su vam najnoviji IPL apart, aparat za dijamantsku mikrodermoabraziju, kavitaciju....

Zaista se trudimo da se u našem salonu osećate prijatno i da pored vrhunske usluge, osetite i našu srdačnost i želju da vreme provedeno u našem salonu bude vreme opuštanja i uživanja.


starmedic beograd

Zavirite u StarMedic

Zavirite u našu foto galeriju i uverite se u prijatan ambijent i profesionalizam koji Vam nudimo. Sigurni smo da ćete se opustiti i uživati.

fotografije

Online zakazivanje

StarMedic je obezbedio i zakazivanje tretmana putem online formulara. Popunite upitnik, predložite termin koji vam odgovara, a mi ćemo vas kontaktirati.

zakaži online

Gde se nalazimo

StarMedic, Beograd