Crash tretman

Uplovite u hidrataciju Babor Crash tretmana.

Svi tretmani

Uplovite u hidrataciju Babor Crash tretmana sa magičnim efektom ampula. Tretman koji budi Vaša čula od momenta čišćenja Vaše kože do efectiv touch masaže. Sam naziv tretmana proistekao je od količine ampula koje se koriste (3-10). Ako smatrate da je Vaša koža suva, dehidrirana, želite da je osvežite I iznegujete , onda je Crash tretman preporučen za Vas. Velika količina hidratacije momentalno reaguje na kožu, daje blistav izgled, a rezultati su odmah vidljivi.

Postupak:

Tretman započinjemo čišćenjem hidrofilnim uljem i fitoaktivom (HY-OL), uljanom formulom koja sprečava bilo kakvu dehidrataciju kože, a koža je očišćena i pripremljena za dalji korak. Sledi vitality test sa rich maskom koja nam ukazuje na nedostatke na koži. Deluje tako što ubrzava cirkulaciju kože i na mestima koja ostaju poptuno beličasta, govori nam šta je to što je potrebno koži. Nakon pilinga, započinje se efectiv touch masaža u kombinaciji sa ampulama čiji je glavni sastojak hijaluronska kiselina. Deluje tako što ispunjava, osvežava i rebalansira vlagu u koži. Masaža je namenjena da probudi sva Vaša čula, kao i da se aktivne komponente dublje unesu u kožu. Sledeći korak je maska u kombinaciji sa ampulom, koja dodatno hrani i neguje. Završni deo je sa dnevnom kremom i laganim efleraž pokretima.

Tretman je preporučeno raditi na dve nedelje, a ujedno se preporučuje kućna nega. Naš stručan tim kozmetičarki će Vam uvek naglasiti šta je potrebno koristiti prema Vašem tipu kože, ali nezaobilazan korak u samoj negi jeste prvenstveno čišćenje , kao i dnevna krema i antirid koji štite i hrane dubinski. Uvek imate opciju da koristite ampule koje su visoko koncentrisane i daju izvanredne rezultate (visoka vlažnost, regeneracija kože, zaštita balansa, borba protiv starenja), a efekti su odmah vidljivi.

Napomena:

U sklopu tretmana koristimo 3 ampule, dok kod veće dehidratacije kože možemo upotrebiti dodatne ampule, ukupno 10 (svaka dodatna ampula se posebno naplaćuje).