OXYGEN

Recite zbogom umornoj i dehidriranoj koži.

Svi tretmani

Vremenom, našoj koži nastaje kiseonik. Da bismo joj dozvolili da ponovo ''diše'', moramo joj obezbediti da vrati idealnu formu i zdrav izgled.

Oxygen tretman je revolucija tehnologije FIFLOW BB61 koja potrebljava snagu čistog kiseonika koja je osnovni element čiste i zdrave kože.

Ovim neinvazivnim tretmanom se postiže visoka hidratacija i očuvanje zdravog izgleda kože. Čist kiseonik se oslobađa u prisustvu atmosferskog kiseonika i dolazi do oksidacije ćelija kože.

Oxygen tretman deluje i detoksirajuće - odstranjuje ugljen dioksid i jača funkcije kože. Bitno je napomenti da ovaj tretman ne sadrži parabene, silikone i parafine, a samim tim je pogodan za sve tipove i stanja kože i spada u generaciju AKTIVNE kozmetike. Primenom Oxygen tremana i preparata, koža dobija kiseonik, ponovo može da ''diše'' i spremna je za unos aktivnih supstanci. Zato ovaj tretman može da se kombinuje sa anti age tretmanima koji u kombinaciji daju odlične rezultate (od dvadesete do tridesete godine života, nivo kiseonika opada 25-50%).

Tretman kiseonikom preporučuje se svim tipovima kože, a može se raditi i u terapijske svrhe, u kombinaciji sa klasičnim higijenskim tretmanom lica.

Preporuka:

Raditi treman 2 puta mesečno samostalno ili sklopu anti age ili higijenskog tretmana.