Auriege tretman

Uz pomoć Auriege tretmana rešićete problem starenja kože i oslobodićete se negativnih posledica raznih spoljnih uticaja.

Svi tretmani

Zahvaljujući jedinstvenom anti age konceptu Auriege kozmetike, kreirali smo specifične tretmane prilagođene svakom tipu, stanju i potrebama kože. Uz pomoć Auriege tretmana rešićete problem starenja kože i oslobodićete se negativnih posledica raznih spoljnih uticaja.

Tretman "Intenzivne hidratacije kože"

Ovaj tretman namenjen je dehidriranoj koži, koja je usled štetnog dejstva spoljnih faktora (hladnoće, vetra, sunca) izgubila svoju prirodnu vlažnost. Tretmanom intenzivne hidratacije koži ćemo nadoknatiti izgubljenu vlagu, vidno će postati punija, osvežena, a bore će se ublažiti. Kod osoba sa dehidriranom kožom, tretman se može raditi u bilo koje doba godine. Preporuka je da se tretman ponavlja minimum jednom godišnje, a po potrebi I u serijama.

Aktivnie supstance: morske alge, vitamini A i E, hijaluronska kiselina.

Tretman "Intenzivne oksigenacije"

Ovaj tretman se posebno preporučuje u proleće, jer efikasno regneriše, budi kožu i vraća joj svežinu nakon hladne zime. Odličan je za zrelu, problematičnu kožu kojoj je pored osnovne nege potrebna i dodatna anti age nega. Takođe se preporučuje i koži strastvenih pusača, jer joj vraća sjaj.

Tretman je poželjno ponavljati tokom godine. Posle urađenog tretmana, očigledne su promene na kože u njenoj boji, teksturi i opštem izgledu. Inkapsulirani kiseonik omogućava oksigenaciju, izbacuje toksine i reganeriše oštećeno tkivo.

Napomena: Svi preparati su klinički ispitani i ne izazivaju alergijske reakcije.