Dubinski antiage tretman

Promenite izgled Vaše kože sa malo truda i vremena!

Svi tretmani

Dubinski antiage tretman

(IPL rejuvinacija, dijamantska mikrodermoabrazija i ultrazvucni talasi)

Promenite izgled Vaše kože sa malo truda i vremena!

Dođite i uverite se u efikasnsost najnovijeg IPL+RF aparata, dijamantske mikrodermoabrazije i ultrazvučnih talasa, koji u kombinaciji daju veoma vidljive rezultate za kratak vremenski period.

''Ispeglajte'' Vaše bore, suzite pore i izgledajte mlađe.

Dejstvo IPL zraka u kombinaciji sa RF (radio-talasima), mikrodermoabrazivnim dijamantskim česticama i ultrazvučnim talasima, zasniva se na međusobnom delovanju. Najpre je potrebno uraditi tretman ''peglanja'' bora, i osloboditi se opuštene kože koja izgleda staro, čime ste kožu pripremili za dalji tretman odstranjivanja izumrlih ćelija, masti i pigmentacija.

Ovi postupci predstavljaju borbu protiv stare, opuštene, pigmentisane, masne kože. Tretman se radi u dva uzastopna dana a postupak je sledeći:

  • 1. IPL rejuvinacija - FOTOPODMLAĐIVANJE (nehirurški lifting)
    Ovaj tretman je zaslužan za uklanjanje površinskog sloja ogubele kože i stimulaciju stvaranja kolagnea. Samim tim prisutno je glačanje kože i smanjenje bora. Regeneracija je prisutna vrlo brzo, a efekat vidiljiv već nakon prvog tretmana. IPL rejuvinacija se radi prvog dana.
  • 2. DIJAMANTSKA MIKRODERMOABRAZIJA
    Drugog dana uklanjamo višak sebuma, fleka, nepravilnosti sa kože kao i bora.Ovim putem dozvolite koži da diše i omogućite prodor aktivnih supstanci u Vašu kožu.
  • 3. ULTRAZVUČNO UBACIVANJE lekovitih supstanci i sastojaka, potrebnih Vašoj koži. Uz pomoć ovih zraka aktivne supstance prodiru u kožu i oslobađaju svoje lekovito dejstvo i deluju povoljno na kožu.

Preporučujemo 4-6 tretmana na 14 dana za dugotrajne i potpune efekte.