Manikir

Parafinsko pakovanje ruku, nadogradnja i izlivanje noktiju,
trajni french i korekcija noktiju.

Svi tretmani

Manikir podrazumeva negu kože šake i noktiju.

Najpre uklonimo lak, ukoliko postoji, zatim potopimo jednu šaku u vodu sa sredstvom za omekšavanje zanoktica, dok na šaci druge ruke obrađujemo slobodnu ivicu nokta (oblikovanje, poliranje). Kožicu oko noktuju (zanoktice) poguramo ili isečemo (po želji klijenta). Savetujemo Vam da se zanoktice nikada ne seku.

Naša preporuka je da se uradi i dodatna nega ruku, koja podrazumeva parafinsko pakovanje ili nanošenje hidrantne kreme uz blage pokrete masaže.

Poslednja faza je lakiranje noktiju.

Parafinsko pakovanje ruku

Primenjuje se kao procedura u sklopu manikira ili zasebna.

Osobe sa suvom kožom su prvenstveno indikovane za ovaj tretman koji podrazumeva primenu toplog parafina koji deluje na kožu šake, omekšava je, hidrira i daje bolju elastičnost, a blagotvorno dejstvo ispoljava i na zanoktice i nokte.

Prvo se izvrši dezinfekcija šake, odradi blagi piling koji će ukloniti izumrle ćelije Vaše kože, zatim nanese krema.

Šaka se umoči u parafin tri puta, preko njega stavi najlonska kesa, potom frotirska rukavica koja čuva toplinu parafina.

Ova procedura traje 15 min, potom se skida parafin iz jednog dela, a rezultatu su vidljivi odmah. Naš savet je da se ovaj tretman radi jednom nedeljno, a u zimskom periodu i češće.

manikir beograd

Nadogradnja noktiju

Pre svake nadogradnje noktiju treba proveriti da li je klijent indikovan za ovu proceduru, ukoliko ima neko oboljenje nokta ili infekciju ,to je automatska kontraindikacija.

Nadogradnju započinjemo obradom nokatne ploče blagim turpijanjem. Zatim biramo tipsu (veštački nokat) prema veličini nokta. Kada to završimo počinjemo sa lepljenjem tipsi i pravljenjem oblika kakav klijent želi. Potom nanosimo prvi sloj gela koji sušimo u UV lampi, zatim nanosimo sledeći sloj gela u zavisnosti da li se radi trajni french ili obična nadogradnja (svaki od gelova sušimo u lampi).

Ukoliko se radi trajni french koristi se jedan sloj gela više. Posle obrade pretposlednjeg gela nanosimo završni sloj. Vaše nokte možete ukrasiti raznobojnim i raznovrsnim ukrasima. Ovaj tretman finiširamo bezbojnim lakom ili lakovima u boji.

manikir beograd

Izlivanje noktiju

Pre svakog izlivanja noktiju treba proveriti da li je klijent indikovan za ovu proceduru,u koliko ima neko oboljenje nokta ili infekciju, to je automatska kontraindikacija.

Nadogradnju započinjemo obradom nokatne ploče blagim turpijanjem. Zatim stavljamo šablon ispod nokatne ploče kao kalup na koji će se gel izliti. U ovoj proceduri nokat se izliva jedan po jedan da ne bi došlo do razlivanja gela. Kad izlijemo sve nokte krećemo sa definisanjem oblika po želji klijenta.

Potom nanosimo prvi sloj gela koji sušimo u UV lampi, zatim nanosimo sledeći sloj gela u zavisnosti da li se radi trajni french ili obično izlivanje (svaki od gelova sušimo u lampi). Ukoliko se radi trajni french koristi se jedan sloj gela više.

Posle obrade pretposlednjeg gela nanosimo završni sloj. Vaše nokte možete ukrasiti raznobojnim i raznovrsnim ukrasima. Ovaj tretman finiširamo bezbojnim lakom ili lakovima u boji.

Trajni french

Pre početka ove procedure noktiju treba proveriti da li je klijent indikovan za ovu proceduru, u koliko ima neko oboljenje nokta ili infekciju, to je automatska kontraindikacija.

Trajni french započinjemo obradom nokatne ploče blagim turpijanjem. Zatim stavljamo prvi sloj gela ( baza) koji sušimo u UV lampi na koji se dodaje beli gel, a kada se osiši i beli gel na nokte nanosimo još jedan deblji sloj gela koji se obrađuje. Potom dolazi završni sloj gela.

Vaše nokte možete ukrasiti raznobojnim i raznovrsnim ukrasima. Ovaj tretman finiširamo bezbojnim lakom ili lakovima u boji.

Korekcija noktiju (trajnog french-a, nadogradnje i izlivanja)

Pre početka ove procedure noktiju treba proveriti da li je klijent indikovan za ovu proceduru, u koliko ima neko oboljenje nokta ili infekciju, to je automatska kontraindikacija. Počinjemo tako što turpijanjem uklanjamo postojeći gel.

Zatim stavljamo prvi sloj gela ( baza) koji sušimo u UV lampi na koji se dodaje beli gel, a kada se osiši i beli gel na nokte nanosimo još jedan deblji sloj gela koji se obrađuje. Potom dolazi završni sloj gela. Vaše nokte možete ukrasiti raznobojnim i raznovrsnim ukrasima.

Ovaj tretman finiširamo bezbojnim lakom ili lakovima u boji.

manikir beograd


Kliknite za cenovnik tretmana...