Lipo - detox tretman

Inovativna metoda u borbi protiv celulita iz kolekcije Kozmetike Afrodita.

Svi tretmani

Celulit nastaje usled nezdarvog načina života,stresa, nepravilne ishrane,nedostatka fizičke aktivnosti, a može biti i genetski predisponiran. Pored zdarvog načina života veoma je bitna i kozmetička nega koja može dosta da pomogne u sprečavanju ovog "problema".

Lipo- detox tretman se radi iz tri koraka, i svaki od njih je podjednako bitan i delotvoran.

U koraku 1 delujemo na kožu aktivatorom koji namenjen opuštenoj koži, pojačava cirkulaciju,izbacuje toksine koji su odgovorni za nastanak celulita i omogućava lakši prodor sastojaka iz preparata koji sledi u koraku 2.

Korakom 2 delujemo na celulit u vidu body pakovanja kojim izbacujemo štetne materije u vidu crvenila,vlažne kože i peckanja. Ovim takođe delujemo na limfni sistem koji je bitan u razgradnji materija.

U završnom delu tretmana delujemo na celulit drenažnom kremom u vidu anti-celulit masaže od pola sata koja u kombinaciji sa aktivatorom i body pakovanjem daje potpuni efekat lipo-detox tretmana.

Posle serije od 10 tretmana koža je glatka, vidljivo podmlađena, bez izgleda "pomorandžine kore",a vezivno tkivo zaštićeno od degeneracije.

Rezultati testiranja in vivo- smanjenje obima, nakon 10 tretmana:

  • gležanj: 0,46cm
  • koleno: 0,77cm
  • bokovi: 1,50cm
  • struk: do 2,28cm

Preporučujemo uzimanje 2-3 l tečnosti dnevno.

Kontraindikacije za primenu ovog tretmana su proširene vene, osobe za bubrežnim oboljenjima i trudnice.