Masaže

U našem salonu nudimo različite vrste masaža:

Svi tretmani

Terapeutska masaža – Tempo života je sve brži i brži, stres i stresne situacije su postali njegovi stalni pratioci...a sa njima i hroničan umor, napetost, nervoza, bol. Zbog toga je terapeutska masaža najzastupljenija masaža sadašnjice. Naime, to je masaža koja podrazumeva sklop više manuelnih tehnika. Primenjuje se za eliminisanje akutnih bolnih stanja leđa, ukočenosti vrata i vratnog dela kičme, kao i sve češće glavobolje izazvane nepravilnim držanjem tela ili višesatnim istim položajem leđa,usled rada na računaru. Primenom ove vrste masaže, uz konsultaciju fizioterapeuta, određuje se potreban broj terapija u cilju potpunog uklanjanja bolnih stanja leđa.

Relax masaža – kako samo ime kaže u pitanju je masaža koja će Vam pomoći da se maximalno opustite. U pitanju je prijatna, ručna masaža kojom se postiže potpuno opuštanje organizma, smanjuje se napetost, ubrzava cirkulacija.

Masaža lica, vrata i dekoltea - služi za opuštanje mišića lica, vrata, dekoltea, negovanje, zatezanje i čišćenje kože. Veoma je prijatna i pomaže kod osoba koje imaju hronične glavobolje i koje su pod stresom.

Masaža leđa – se preporučuje osobama koje svoje radno vreme provode sedeći za računarom. U pitanju je ručna masaža koja je spoj nekoliko manualnih tehnika. Veoma je prijatna i delotvorna. Dovodi do opuštanja mišića leđa i vrata, otklanja stres i snažno deluje na opuštanje tela.

Masaža stopala – deluje na sve organe na telu i čini “čuda”. Kao što znamo na stopalima se nalaze sve tačke koje direktno odgovaraju svim organima I žlezdama u našem telu. Stimulacijom određenih tačaka na stopalima mogu se otkloniti različite tegobe. Ova masaža opušta i daje osećaj lakoće u nogama.

Anticelulit masaža – preporučuje se osobama koje imaju problema sa vezivnim tkivom, slabom prokrvljenošću I cirkulacijom. Ova masaža je intenzivnija kako bi se obezbedila što bolja prokrvljenost i uklonile masne naslage zarobljene između masnih ćelija. Anticelulit masaža daje najbrže rezultate u tarapiji uklanjanja celulita. Savetujemo veći unos tečnosti, kako se bi se što pre uklonili štetni produkti metabolizma.


Kliknite za cenovnik tretmana...