Relaks masaža toplim vulkanskim kamenjem

Opustite se i uživajte!

Svi tretmani

Masaža vulkanskim kamenjem

Trajanje 75 min.

Još iz vremena starih Indijanaca snaga vulkanskog kamenja koristi se u lečenju bolnih i ukočenih mesta na telu. Moderna medicina potvrdila je da vulkansko kamenje sadrži elektromagnetna svojstva koja u dodiru sa telom imaju veoma pozitivan i rehabilitujući efekat kako na mesto na koje se postave tako i na organizam u celini.

Prijatnim laganim i specijalnim pokretima masaže u kombinaciji sa određenim uljima i zagrejanim kamenjem stvara se osećaj harmonije i ravnoteže u telu klijenta, čime se postiže smanjenje stresa i opuštanje mišića.

Zagrejano vulkansko kamenje polaže se na energetske tačke na leđima, stomaku i grudnom košu, na dlanove i stopala, tako da stimulišu širenje krvnih sudova, podstiču cirkulaciju, ubrzavaju metabolizam i razmenu materija u telu, balansiraju energetske tokove, oslobadjaju mišiće napetosti i ostvaruju izuzetno prijatan i rehabilitujući efekat. Ovaj tretman smanjuje stres, pojačava cirkulaciju, pročišćava telo od toksina, uspostavlja energetski balans , umiruje nervni sistem i obnavlja energiju ljudskog tela.

Ova masaža se koristi za relaksaciju kod onih osoba koje imaju problem sa cirkulacijom, nesanicom, bolovima u leđima kao i kod nekih reumatskih stanja.

Opustite se i uživajte!