Ruski volumen

Nadogradnja trepavica sa tehnikom "Ruski volumen"

Svi tretmani

Šta je to metoda nadogradnje RUSKI VOLUMEN?

Nadogradnja trepavica tehnikom ''ruski volumen'' je metoda kojim ćete učiniti da Vaš pogled bude ukrašen najlepšim i najgušćim trepavicama do sada.

Ovaj tretman poznat kao ''ruski volumen'' je najnovija procedura ekstenzije trepavica u kojoj možete dobiti trepavice od 3D-6D. Na jednu prirodnu trepavicu, dodaje se 3 do 6 trepavica, koje su tanke i lagane. Trepavice će biti znatno progušćene, a dužinu možete birati same.

Koja je razlika između ove tehnike i obične nadogradnje trepavica metodom 1 na 1 ?

Kod klasične nadogradnje trepavica (1 na 1) , dobijamo prirodniji izgled trepavica. Kod tehnike ruski volumen Vaše trepavice su uvek spremne za bilo koju priliku, znatno su gušće, i daju jedinstven igled eyeliner-a. Takođe, zahvalne su za održavanje, jer se korekcija radi tek nakon 4-5 nedelja, što je razlika od tehnike 1 na 1, gde se korekcija radi na 2-3 nedelje. Prednost ruskog volumena je ta, što ga mogu raditi i devojke sa retkim trepavicama, a kao rezultat će imati gušće trepavice koje su oduvek želele.

Koliko traje tretman RUSKI VOLUMEN?

Procedura nadogradnje trepavica tehnikom RUSKI VOLUMEN traje oko sat i po vremena. Korekcija se radi na 4-5 nedelja.

Kako održavamo trepavice nakon nadogradnje tehnikom RUSKI VOLUMEN?

Održavanje trepavica je isto kao i kod klasične nadogradnje (ne korisiti ništa što ima ulja u sebi, i ne kvasiti prvih 24h)

Bezbednost Vaših trepavica je zagarantovana, ukoliko se odlučite da se prepustite stručnom licu. Bitno je raditi korekcije na vreme, i ukoliko želite da skinete ove trepavice, takođe uradite to kod nas, kako bismo sačuvali Vaše trepavice.Ukoliko želite pogled iz snova, zakažite termin još danas!


Kliknite za cenovnik tretmana...