Nadogradnja trepavica | Svilene trepavice

Niste zadovoljni vašim trepavicama, a ne volite veštačke?

Svi tretmani

 

Nadogradnja trepavica | Svilene trepavice

LUXUS LASHES ili ekstenzije (nadogradnja) trepavica se pobrinula za vas. Svilene trepavice LUXUS LASHES austrijske proizvodnje, potpuna su imitacija prirodnih trepavica, izradjene iz kvalitetne svile. Ono što ih razlikuje jeste, da su sintetičke trepavice neelastične i po osećaju puno teže. Svilene trepavice LUXUS LASHES imaju oblik prirodnih trepavica i sa njima možete svoje prirodne da produžite ili zadebljate, kao da vas je priroda obdarila sa onim najboljim.

Najubedljivija stvar od svega je ovo: Svilene trepavice LUXUS LASHES se osećaju tako lako, savitljivo i prirodno, kao da su deo vas samih.

Živite svoj san! Nemojte više sanjati o dugačkim trepavicama i zavodljivom pogledu. Bilo da želite diva oči, zavodljiv pogled i tajanstven izgled ili pak sasvim prirodan look, u svakoj situaciji svilene trepavice LUXUS LASHES će vam uvek dati savršen izgled, bez ulaganja mnogo vremena u brizi za vaše trepavice.

 

ŠTA TREBA DA ZNATE O SVILENIM TREPAVICAMA?

 

Nadogradnja svilenih trepavice LUXUS LASHES je kozmetički tretman, koji obavlja stručno osposobljena osoba – stilista za trepavice. U tom postupku stilista se fokusira na vašu prirodnu trepavicu, kako bi na nju, koristeći poseban tip lepka, nalepio jednu svilenu. Stavljaju se direktno na vašu prirodnu trepavicu i sa njom otpadaju. Dužinu i uvijenost možete sami odabrati, prema sopstvenom tipu.

Postupak se odvija u ležećem položaju i sa zatvorenim očima. Ova vrsta tretmana je potpuno bezbolna i opuštajuća, da mnogi klijenti u toku tretmana utonu u san. Profesionalno nadograđene i zadebljane vaše trepavice daju optički efekat, da vaše oči izgledaju veće, kao i da ukoliko imate problema sa opuštenim kapcima, i oni su u tom slučaju obrađeni.

I ono što je najvašnije, više vam nije potrebno da nanosite maskaru na trepavice. Tretman je idealan kod onih koji nose naočare ili kontaktna sočiva.

Ceo tretman "svilene trepavice" traje nešto duže od sat vremena i za to vreme, u proseku oko 60 indidvidalnih trepavica po jednom oku se smeste u poziciju.


Kliknite za cenovnik tretmana...