Tretiranje celulita i
zatezanje kože RF-om

Tetman RF-om je savremena metoda zatezanja i liftinga kože.

Svi tretmani

RF (RADIOTALASNI LIFTING)

Tetman RF-om je savremena metoda zatezanja, liftinga i popravljanja opšteg stanja kože koja uključuje primenu radiotalasnih zraka u cilju poravnjanja, podmlađivanja i tretiranja opuštene kože. Takođe ovim tretmanom se rešavaju i problemi celulita (stanja vezivnog tkiva).

Radio talasi stimulišu kolagen i samim tim daju dobre efekte na izgled kože. Zagrevanjem tkiva ispod kože, ovi talasi dovode do oslobađanja tečne masti iz masnih ćelija, a ona se pritom smanjuje. Ova metoda je zbog toga odlična u kombinaciji sa kavitacijom, vakuumom, masažom, jer je sagorevanje masti brže i eliminacija štetnih materija sigurna.

Što se tiče tretiranja opuštene kože, RF talasi prodiru duboko u kožu i zagrevaju tkivo, stimulišu stvaranje kolagena i elastina i time dolazi do poboljšanja elastičnosti kože koja je bila atonična i izgubilazdrav izgled. Rf deluje na kontrakcije kolagena i remodelira njegovu mrežu što dovodi do smanjenja bora i zatezanja kože. Ovaj tretman je veom efikasan i uspešan kod tretiranja bolesti vezivnog tkiva (celulita) . Preporučuje se serija tretmana koja je individualna u proseku na 7 dana.