Laser terapija protiv stresa

Opuštanje od svakodnevnog stresa može biti vrlo jednostavno uz lasersku terapiju.

Svi tretmani

LASER TERAPIJA PROTIV STRESA

Kako da se opustite i umanjite stres

Laserska i bio-električna stimulacija akupunkturnih tačaka dovode do relaksacije čitavog organizma pri čemu se umanjuje broj otkucaja srca, smanjuje krvni pritisak, redukuje stres te povećava energija i mogućnost regeneracije tkiva. Ova terapija dovodi do opuštanja i umirenja koje je naročito potrebno osobama koje su konstantno izložene stresnim situacijama. Terapeutski laserski tretmani mogu da umanje osećaj nervoze i depresije, stanja koja mogu da budu ozbiljan hendikep za ljude koji se trude da se izbore sa poteškoćama kod kuće ili problemima na poslu. Posle ovog tretmana moći ćete da uživate u osećanju blagostanja i vraćenog samopouzdanja. Ovaj tretman je efikasna zamena za tablete za spavanje, za umirenje i antidepresive. Laserska terapija može da se korisiti u mnogim sličajevima ne samo kao alternativa ovim lekovima, već i kao pomoć pri tretiranju neželjenih efekata i zavisnosti prouzrokovanih njihovim konzumiranjem. Veliki broj pacijenta dolazi na lasersku terapiju da bi se odvikli od antidepresiva.

Siguran i efikasan alat za umanjenje stresa

Ovaj tretman, naravno, ne može da promeni oklnosti u kojima živite, ali može da pomogne da Vam se ponovo javi osećaj smirenosti. Naš terapeut može da Vam pomogne da povratite duhovnu ravnotežu i zaštitite svoje zdravlje tako što će upoznati individualnu jedinstvenu energiju svakog energetskog profila da bi spoznao koje su slabe tačke i gde je potrebna podrška da bi se ravnoteža povratila. Kada se oslobodi jakih osećanja stresa, osoba počinje da oseća kako ima više poverenja u svoje sposobnosti da se izbori sa neprijatnim aspektima svoga života i učini neophodne izmene.

Frustracije i iritacije se nakupljaju uglavnom u ramenima, vratu, grudnom delu i kukovima.

Napetost u vratu je često povezana sa osećanjem besa. Napetost mišića se javlja u samoj srži iritacija jer telo zadržava frustracije. Frustracija može bukvalno postati “bol u vratu”. Ako potiskujete svoj bes, imaćete osećaj da vam se sve neizgovoreno zadržava u grlu, umesto da iskažete ono što zaista želite, što prouzrokuje napetost u vratu. Kukovi su takođe povezani sa frustracijom i iritacijom. Kada osoba stoji sa rukama na kukovima,to je često znak da se oseća frustrirano ili iziritirano. Ovo nije slučajno, jer na taj način instinktivno pritiskamo akupunkturne tačke koje mogu da ublaže frustracije. Laserska terapija pomaže da se oslobodite štetnih emocija, nezdravih impulsa. Pušenje, opijanje i prejedanje, napetost u ramenima, često proističu iz emocionalnog disbalansa. Ovi profesionalni laserski tretmani pomažu da se smanji i kontroliše razdražljivost i mnoge negativne emocije. Mi takođe možemo da Vam pomognemo da se oslobodite onih dubokih frustracija koje se odnose na neke aspekte Vašeg života koji Vas potiskuju ili ograničavaju.

Opuštanje od svakodnevnog stresa može biti vrlo jednostavno uz lasersku terapiju

Osetićete kako napetost napušta vaše telo, osećaćete se smireno i opušteno, obuzeće Vas osećaj smirenosti. Klijenti ponekad čak i utonu u san, a nakon tretmana se osećaju puni energije.