Kontrola težine

Kilogrami i centimetri će se pobrinuti sami za sebe!

Svi tretmani

Kontrola težine kao samostalna terapija

Istraživanja su pokazala da stimulacijom specifičnih akupunkturnih tačaka na uhu možemo da umanjimo apetit i želju za hranom i time potpomognemo da lakše držite dijetu za koju ste se odlučili i efikasno ispratite program vežbi. Laserski tretmani su bezbedni i imaju stopu uspešnosti 85-94%, iako rezultati variraju od osobe do osobe. Kontrola težine laserom deluje tako što :

  • Ubrzava metabolizam
  • Smanjuje apetit
  • Kontroliše osećaj gladi
  • Povećeva nivo endorfina

Kilogrami i centimetri će se pobrinuti sami za sebe !

Ovaj laserski tretman deluje kao supresor apetita, smanjujući želju za hranom. Neinvazivni, hladni soft laserski zraci se usmeravaju na 11 tačaka na uhu – slično kao kod akupunkture, ali bez igala. Hladni laseri, takođe poznati kao laseri niske frekvencije, stimulišu metabolizam i omogućavaju telu da hranu efikasno iskoristi umesto da je skladišti u obliku masti. Kada se stimulišu laserskim zrakom, specifične tačke na uhu šalju signale mozgu da oslobodi endorfin, hormon sreće. Povećanje endorfina redukuje stvaranje hormona stresa, kortizola, zauzvrat smanjujući želju za hranom i nervozu prouzrokovanu držanjem dijete. Kada Vam telo postigne hormonsku ravnotežu, Vaša želja za hranom će prestati. Laserski tretman poboljšava snagu volje. Osećaćete se motivisano da jedete manje porcije hrane, moćićete da se držite podalje od slatkiša i povećaćete nivo fizičke aktivnosti. Ishrana sa više voća i povrća će biti od pomoći uz konzumiranje manje zasićenih masti i šećera. Osetićete da vam se energija povećava.

Laserska terapija niske frekvencije može da bude od velike pomoći!

U kombinaciji sa zdravom dijetom i blagim vežbama naša personalizovana laserska terapija omogućava Vam smanjivanje kilograma i sagorevanje viška telesne masti brže nego obično. Sa ovom moćnom i pristupačnom laserskom stimulacijom Vaši rezultati će biti stalni i trajni. Međutim, vidljive i veće promene zahtevaju malo zdravog razuma i poštenu količinu discipline i strpljenja. I sami znate da prekomerna težina ne nastaje preko noći, samim tim morate znati da nije moguće da nestane preko noći. Nema potrebe za kupovinom i konzumiranjem specijalnih namernica, niti korišćenjem pomoćnih sredstava za mršavljenje u obliku tableta. Ovo nije dijeta, već ogromna pomoć u ubrzanju gubitka težine. Naša jedinstvena tehnologija može da Vam pomogne da ostvarite svoje životne snove.