Tretmani lica sa dugotrajnim i dubinskim efektom

Svi tretmani

Dubinski antiage tretman

(IPL rejuvinacija, dijamantska mikrodermoabrazija i ultrazvucni talasi)

Promenite izgled Vaše kože sa malo truda i vremena!

Dođite i uverite se u efikasnsost najnovijeg IPL+RF aparata, dijamantske mikrodermoabrazije i ultrazvučnih talasa, koji u kombinaciji daju veoma vidljive rezultate za kratak vremenski period.

''Ispeglajte'' Vaše bore, suzite pore i izgledajte mlađe.

Dejstvo IPL zraka u kombinaciji sa RF (radio-talasima), mikrodermoabrazivnim dijamantskim česticama i ultrazvučnim talasima, zasniva se na međusobnom delovanju. Najpre je potrebno uraditi tretman ''peglanja'' bora, i osloboditi se opuštene kože koja izgleda staro, čime ste kožu pripremili za dalji tretman odstranjivanja izumrlih ćelija, masti i pigmentacija.

Ovi postupci predstavljaju borbu protiv stare, opuštene, pigmentisane, masne kože, a postupak je sledeći:

 • 1. IPL rejuvinacija - FOTOPODMLAĐIVANJE (nehirurški lifting)
  Ovaj tretman je zaslužan za uklanjanje površinskog sloja ogubele kože i stimulaciju stvaranja kolagnea. Samim tim prisutno je glačanje kože i smanjenje bora. Regeneracija je prisutna vrlo brzo, a efekat vidiljiv već nakon prvog tretmana.
 • 2. DIJAMANTSKA MIKRODERMOABRAZIJA
  To je uklanjanje viška sebuma, fleka, nepravilnosti sa kože kao i bora.Ovim putem dozvolite koži da diše i omogućite prodor aktivnih supstanci u Vašu kožu.
 • 3. ULTRAZVUČNO UBACIVANJE lekovitih supstanci i sastojaka, potrebnih Vašoj koži. Uz pomoć ovih zraka aktivne supstance prodiru u kožu i oslobađaju svoje lekovito dejstvo i deluju povoljno na kožu.

Preporučujemo 4-6 tretmana na 14 dana za dugotrajne i potpune efekte.

DUBINSKO LEČENJE I ČIŠĆENJE MASNE, NEČISTE KOŽE

(dijamantski piling + ultrazvučni zraci)

Korišćenje neadekvatne kozmetike, loš izbor tretmana i nepravilna nega kao i dizbalans lojnih (sebacealnih) žlezda može dovesti do stvaranje masne, nečiste, zadebljale kože koja vremenom postaje aknozna i problematična.

Najpre treba izabrati adekvatan tretman koji ima povoljne rezultate za ovo stanje kože, a zatim sprovesti i adekvatnu negu. Preporučujemo Vam kombinaciju dva nova tretmana posle kojih će Vaša koža izgledati zdravo i izbalansirano.

 • 1. DIJAMANTSKI PILING - tretman koji vrlo pogodno utiče na zadebljalu, masnu i problematičnu kožu i daje odlične rezultate. Cilj je ukloniti višak sebuma sa kože i omogućiti što bolju vezu između lekovitih sastojaka koje ubacujemo i derma (sloja kože koji je zaslužan za njen izgled). U njemu se stvara hijaluronska kiselina, zaslužena za hidrataciju i zdrav izgled, kolagen, (''izvor lepote i mladosti''), elastična vlakna. Kada je primetno da je koža izgubila elastičnost, čvrstinu i izgubila ravnotežu, treba delovati što pre kako bi problem bio uklonjen. Zato kombinacijom dijamantskih čestica ultrazvučnog ubacivanja lekovitih sastojaka u derm, delujemo odmah na nastali problem.
 • 2. ULTAZVUČNI ZRACI - njima se efikasnoubacuju preparati u kožu, pogotovo posle dijamantskog pilinga jer je koža tada spremna da primi sve aktivne komponente koje pre toga nisu mogle da prodru kroz zadebljali sloj koji se svorio na njoj. Rezultati su vidljivi odmah, a za potpuni efekat preporučujemo tretmane na 7 dana, 4 do 6 puta.

DUBINKSI TRETMAN KOŽE SA AKNAMA

(IPL + RF + ultrazvučni zraci)

Koža sklona aknama je stanje koje se mora lečiti na vreme i odgovarajućim preparatima i tretmanima. Pogrešan izbor može delovati upravo suprotno na Vašu kožu. Zato Vam preporučujemo sklop dva tretmana koji će Vas rešiti ovog zdravstveno-estetskog problema ili bar ublažiti ovo stanje kože.

Tretman se radi u dve faze, dan za danom i veoma pogodno utiče na smirenje upalnih akni i crvenila:

 • 1. IPL + RF
  Tretman se radi u dve faze, dan za danom, i veoma pogodno utiče na smirenje upalnih akni i crvenila.
 • 2. ULTRAZVUK lekovitih supstanci koje se primenjuju u svrhu lečenja akni.

Ultrazvučni zraci se rade dan posle IPL-a i služe za ubacivanje lekovitih supstanci u derm (sloj kože odgovoran za procese u koži koji stvaraju akne, kao i za izgled same kože). Ovakav postupak unošenja preparata nam sigurno daje prave rezultate, jer smo sigurni da je lekoviti sastojak ušao u kožu primenom ultrazvučnih zraka, a ne samo utrljavanjem u kožu. Tretman se preporučuje dva puta nedeljno u zavisnosti od stanja i problema kože.

HIDRIRAJTE DUBINSKI VAŠU KOŽU!

Potpuna hidratacija za samo 3 tretmana!

Ako je Vaša koža izgubila sjaj, zateže Vas i gruba je na dodir, njoj zasigurno fali hidratacija. Uz pomoć tretmana dubinskog hidriranja učinićemo da koža zablista i povrati zdrav izgled. Uradite dubinsku hidrataciju i ultrazvučne zrake, dajte Vašoj koži kiseonik, vodu i hijaluron. Ovaj tretman hidratacije možete raditi kao celokupan (uz čišćenje mitisera - komedona) ili kao polutretman (bez čišćenja), sa isto tako dobrim efektom. Sve zavisi šta je Vašoj koži potrebno.

Dođite i uverite se da je dubinska hidratacij zaista moguća.